Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Kijkzondag 2 februari

Kijkzondag 2 februari

02-02-2020

Tijd: 10.00-16.00
De winter loopt ten einde en dus wordt het hoog tijd om uw plek voor uw verblijf bij ons deze zomer uit te komen zoeken. Op de receptie geven wij graag informatie over volgend seizoen. Bij restaurant Gestrand kunt u terecht voor vertier en versnapering.

De receptie is open van 10.00 uur tot 16.00 uur en wij staan u graag te woord betreft alle ins en outs voor het volgende kampeerseizoen. Deze dag staat in het teken van 'Valentijn'. Maakt u een boeking voor 2020 bij ons aan de balie, dan betaalt u geen voorkeurskosten! U kunt het terrein op om een mooie plaats uit te zoeken voor uw kampeermiddel of om onze accommodaties te aanschouwen. 

Natuurlijik is restaurant Gestrand open om iedereen te voorzien van een heerlijke versnapering. Gestrand staat deze dag klaar met koffie en gebak. Er zal een uitgebreide lunchkaart geserveerd worden. Blijft u lekker hangen dan schenken wij graag een borrel voor u in. Een goede borrelhap kan dan natuurlijk niet ontbreken. Het restaurant is open tot 17.00 uur. 

Gedurende de dag is de recreatie aanwezig om met de kids te spelen. We gaan broodjes bakken, er wordt geschminkt of geknutseld en alle kleine Van Goghs worden ontdekt met de Arty Wall. 

Vanaf 12.00 uur is er live muziek bij de openhaard van 'Just as Jazz'. 

camping_de_lakens_kijkzondag_livemuziek_justasjazz

Om een plekje te reserveren in het restaurant kunt u mailen naar info@restaurantgestrand.nl.

Parkeren is gratis.

Graag tot dan!

Volgende kijkzondag:
1 maart

Terug

Heb je een vraag? We helpen je direct via de chat.