Recreatieprogramma - Pasen

02-04-2021 tot 05-04-2021

Tijd: hele dag
Voel jij je al een hippie? Zo niet, wordt er dan een deze week!

Dit weekeind staat bomvol in het teken van 'Hippie Festival'. Er is van alles te beleven. Van hippie-vlaggen maken tot een echte hippie parade. 

Programma downloaden

VROEM, VROEM. Wauw, zie jij jezelf al langskomen met de meest unieke Paas-Praalwagen? Dit is jouw moment! Dit weekend maken we een praalwagen waarmee we gaan toeren over de camping. Met de bras band Ritmo erbij. Kom jij helpen met bouwen?  

Wow! Zo groot levend 30 Seconds heb je nog nooit gezien. De hele speeltuin is om getoverd tot een mega speelveld. In elk vak is er weer een nieuwe opdracht. Ben jij de winnaar? Of is meedoen al genoeg?

Het is een prachtige ochtend, lekker met iedereen ontbijten voor de tent en/of caravan. Deze ochtend komen de Recreatiebaasjes met een echte artiest langs je plek! We brengen je een heerlijk ochtend muziekje voor bij het paasontbijt. Laat je verassen! Je hoort ons vanzelf spelen.

De Paashaas heeft paaseieren verstopt op de camping en misschien wel in de duinen. Ga jij meezoeken met de Recreatiebaasjes?

Kom jij ook bootcampen bij de Paashaas? Hoe vaak kun jij je opdrukken? Trek jij iedereen omver met touwtrekken of ren jij het hardst van al jouw vrienden? Laat dat maar eens zien! De Paashaas laat je lekker squatten, met de bal spelen, sprinten, boksen, over dingen heen springen en rennen met een weerstandparachuut! Als afsluiter gaan we natuurlijk ook op zoek naar paaseitjes.

recreatieprogramma Pasen.png

Terug

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.