Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Pasen op zaterdag

Pasen op zaterdag

20-04-2019

Tijd: 10.00 - 20.00
Tijdens Pasen is er weer volop vermaak voor de kleine Zeppers. Klik snel verder voor het vertier op zaterdag in en rondom de Zep Zone.

Lego paasdag: 10.00 tot 12.00 uur
Tijdloos, leuk voor jong en oud en samen tot een coole constructie komen. Dit zijn de elementen die horen bij lego. Onder leiding van Young Engineers krijgen zowel de jonge als volwassen consument de mogelijkheid zich te laten verrassen tot de mooiste bouwwerken. De lego arena zal het podium zijn voor iedereen die staat te popelen om aan de slag te gaan. Deze zal speciaal voor het paasweekend worden ingericht in thema.

Wie ben ik, Wie ben jij? 14.00 - 16.00
Ken jij dat leuke bordspel toevallig? Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk personen te raden. Uiteraard zit het spel vol verrassingen en kan het zijn dat je hier en daar een raar paasei, kuikentje of paashaasje tegenkomt.
Raad jij samen met jouw team de meeste ‘WIE BEN IK’ dan zijn jullie de trotste winnaars van dit toch wel spannende spel! Zien we je zo bij de Zepzone?

Dansbattle met Zep: 17.00 tot 17.30 uur
Zep is uit zijn winterslaap en kan wel wat beweging gebruiken. Schud je armen, benen en heupen maar vast een beetje los, want hij is goed uitgerust om de battle aan te gaan.
Ken jij de dansjes nog? Het Recreatieteam heeft hard geoefend en is benieuwd naar jullie danstalent!

Bloemen Paasparade: 18.30 - 20.00
Het is de periode van de bloemencorso en deze fleurige optocht kunnen wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Alle Zeppers worden uitgenodigd om deel te nemen aan de kids bloemencorso parade. Een fiets, step, skelter niets is te gek om zo kleurrijk mogelijk te versieren. Wanneer iedereen zijn voertuig heeft gepimpt is het tijd voor de parade langs het gehele camping. Onder leiding van het recreatieteam en een heerlijk muziekje zullen de kinderen en ouders een route lopen over het camping terrein. We sluiten af bij Gestrand met wat lekkers en een aandenken voor alle stoere Zeppers. Kom jij de boel samen met ons, kleurrijk opvrolijken? 

Terug

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.