Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Borrelpop

Borrelpop(UP)

23-05-2020

Tijd: 16.00
Het is allemaal een beetje anders in deze tijd, maar wij willen het (festival) seizoen toch een beetje samen met jullie vieren.

Het feest kan dan wel niet plaatsvinden met veel mensen bij elkaar... Maar daar hebben wij wat op bedacht! Gedurende 4 uur zal je verrast worden door diverse optredens van muzikanten en theatermakers. Jong en oud kunnen even de heupen laten zwieren en genieten van het amusement.

POP LINE UP
- Speelman en Speelman (zang en piano)
- Marco Hoogland (piano)
- Rene Tork (accordion)
- Wijnand Stomp (storytelling kids) 

16.00 - 20.00 uur - BORRELPOP (UP)
Het is allemaal een beetje anders in deze tijd, maar wij willen het (festival) seizoen toch een beetje samen met jullie vieren. Het feest kan dan wel niet plaatsvinden met veel mensen bij elkaar... Maar daar hebben wij wat op bedacht! Gedurende 4 uur zal je verrast worden door diverse optredens van muzikanten en theatermakers. Jong en oud kunnen even de heupen laten zwieren en genieten van het amusement. 

Om BORRELPOP (UP) echt op jouw plek te beleven, bieden wij deze dag de BORRELPOP BOX aan en heb je keuze uit:
1. Box voor 2 personen met 4 (wijntjes) biertjes / borrelplank (afstemmen Gestrand) + zonnebril 'gepersonaliseerd' + wegwerp camera. €25,-*
2. Box familie; met 4 (wijntjes) biertjes / borrelplank (afstemmen Gestrand) + zonnebril 'gepersonaliseerd' + wegwerp camera + armbandje maken kids + blikje ice tea + zakje chips €35,-*

Deze is te reserveren via lakensbezorgd@campingdelakens.nl. Dan komen de Recreatiebaasjes hem persoonlijk bij jullie bezorgen.
*Bij bezorging kan de box per pin worden betaald
**Reserveren kan tot zaterdag 23 mei 12.00 uur

 

Terug

Heb je een vraag? We helpen je direct via de chat.