Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Kijkzondag 5 januari

Kijkzondag 5 januari

05-01-2020

Tijd: 10.00-16.00
Tijdens deze kijkzondag wensen we u graag persoonlijk de beste wensen. Op de receptie geven wij graag informatie over volgend seizoen. Bij restaurant Gestrand kunt u terecht voor vertier en een versnapering.

De receptie is open van 10.00 uur tot 16.00 uur en wij staan u graag te woord betreft alle ins en outs voor het volgende kampeerseizoen. Maakt u een boeking voor 2020 bij ons aan de balie, dan betaalt u geen voorkeurskosten! U kunt het terrein op om een mooie plaats uit te zoeken voor uw kampeermiddel of om onze accommodaties te aanschouwen. 

Natuurlijik is restaurant Gestrand open om iedereen te voorzien van een heerlijke versnapering. Gestrand staat deze dag klaar met koffie en gebak. Er zal een uitgebreide lunchkaart geserveerd worden. Blijft u lekker hangen dan schenken wij graag een borrel voor u in. Een goede borrelhap kan dan natuurlijk niet ontbreken. Het restaurant is open tot 17.00 uur. 

Gedurende de dag is de recreatie aanwezig om met de kids te spelen. Deze zondag is er een Goochelaar die alle kids doet verbazen met al zijn magic tricks. Ook gaan we broodjes bakken en worden alle kleine Van Goghs ontdekt met de Arty Wall. 

Vanaf 13.00 uur is er live muziek bij de open haard. 

Om een plekje te reserveren in het restaurant kunt u mailen naar info@restaurantgestrand.nl.
Parkeren is gratis.

Graag tot dan!

Volgende kijkzondag:
2 februari
1 maart

Terug

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.