Wanneer wil je komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Kijkzondag 5 januari

Kijkzondag 5 januari

05-01-2020

Tijd: 10.00-16.00
Tijdens deze kijkzondag wensen we u graag persoonlijk de beste wensen. Op de receptie geven wij graag informatie over volgend seizoen. Bij restaurant Gestrand kunt u terecht voor vertier en een versnapering.

De receptie is open van 10.00 uur tot 16.00 uur en wij staan u graag te woord betreft alle ins en outs voor het volgende kampeerseizoen. Deze dag staat in het teken van 'Glitter & Glamour'. Maakt u een boeking voor 2020 bij ons aan de balie, dan betaalt u geen voorkeurskostenen krijgt u een leuk presentje! U kunt het terrein op om een mooie plaats uit te zoeken voor uw kampeermiddel of om onze accommodaties te aanschouwen. 

Natuurlijik is restaurant Gestrand open om iedereen te voorzien van een heerlijke versnapering. Ook is er live muziek van 'Just The Two of Us'.
Er zal een uitgebreide lunchkaart geserveerd worden. Blijft u lekker hangen dan schenken wij graag een borrel voor u in. Een goede borrelhap kan dan natuurlijk niet ontbreken. Het restaurant is open tot 17.00 uur. 

Gedurende de dag is de recreatie aanwezig om met de kids te spelen. We gaan broodjes bakken, er wordt geschminkt of geknutseld en alle kleine Van Goghs worden ontdekt met de Arty Wall. 

Om een plekje te reserveren in het restaurant kunt u mailen naar info@restaurantgestrand.nl.
Parkeren is gratis.

Graag tot dan!

Volgende kijkzondag:
2 februari
1 maart

Terug

Heb je een vraag? We helpen je direct via de chat.