Kijkzondag 1 december

01-12-2019

Tijd: 10.00-16.00
Zondag 1 december is de eerste kijkzondag van deze winter. Op de receptie geven wij graag informatie over volgend seizoen. Bij restaurant Gestrand kunt u terecht voor vertier en versnapering.

De receptie is open van 10.00 uur tot 16.00 uur en wij staan u graag te woord betreft alle ins en outs voor het volgende kampeerseizoen. Maakt u een boeking voor 2020 bij ons aan de balie, dan betaalt u geen voorkeurskosten! U kunt het terrein op om een mooie plaats uit te zoeken voor uw kampeermiddel of om onze accommodaties te aanschouwen. 

Natuurlijik is restaurant Gestrand open om iedereen te voorzien van een heerlijke versnapering. Gestrand staat deze dag klaar met koffie en gebak. Er zal een uitgebreide lunchkaart geserveerd worden. Blijft u lekker hangen dan schenken wij graag een borrel voor u in. Een goede borrelhap kan dan natuurlijk niet ontbreken. Het restaurant is open tot 17.00 uur. 

Gedurende de dag is de recreatie aanwezig om met de kids te spelen. Deze zondag staat in het teken van Sinterklaas en daar horen zijn pietjes bij voor volop vermaak. Er worden o.a. broodjes gebakken, geschminkt of geknutseld en worden alle kleine Van Goghs ontdekt met de Arty Wall. 

Vanaf 13.00 uur is er live muziek bij de open haard met Mauricio Leijser

Om een plekje te reserveren in het restaurant kunt u mailen naar info@restaurantgestrand.nl.
Graag tot dan!

Volgende kijkzondagen:
5 januari
2 februari
1 maart

Terug

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.