Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Beachclub Mifune

Beachclub Mifune

De zee is van iedereen, dat voelt u bij Mifune Watersports! Op het strand van Bloemendaal aan Zee is er alle ruimte om met een sup, kite, surfboard of catamaran de zee op te gaan. 


Catamaranzeilen
is een snelle, spectaculaire manier van zeilen. Hangend in de trapeze voelt u hoe de catamaran door het water snijdt,  "kissing the waves". Zelfs voor ervaren zeilers een ultieme uitdaging! Dat moet u gedaan hebben.

Kitesurfen is de meest populaire watersport van dit moment. Het voelt als vliegen, de metershoge sprongen zijn onbeschrijfelijk sensationeel. Ook 'varen' gaat razendsnel. Wat u nodig heeft zijn de golven, voldoende wind en ruimte. Van die combinatie hebben we meer dan genoeg bij Mifune Watersports.

Stand Up Paddling is de nieuwste trend. U beweegt zich voort op een longboard, met een speciaal ontworpen paddle. Naast ontspanning is het de ultieme workout! Een sport waarbij u alle spieren in uw lichaam aanspreekt, terwijl u cruised langs de kust.

U heeft stevige golven nodig, maar dan is het ook een fantastisch gevoel. De goede golf pakken en uw evenwicht vinden, helemaal één met de zee!

Klik hier voor de website

Terug

Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.