Beachclub Mifune

Beachclub Mifune

De zee is van iedereen, dat voel je bij Mifune Watersports! Op het strand van Bloemendaal aan Zee heb je alle ruimte om met een sup, kite, surfboard of catamaran de zee op te gaan. 
In de winter helaas gesloten, maar in de zomer ben je van harte welkom. 

Catamaranzeilen is een snelle, spectaculaire manier van zeilen. Hangend in de trapeze voel je hoe de catamaran door het water snijdt,  "kissing the waves". Zelfs voor ervaren zeilers een ultieme uitdaging! Dat moet je gedaan hebben.....

Kitesurfen is de meest populaire watersport van dit moment. Het voelt als vliegen, de metershoge sprongen zijn onbeschrijfelijk sensationeel. Ook 'varen' gaat razendsnel. Wat je nodig hebt zijn golven, voldoende wind en ruimte. Van die combinatie hebben we meer dan genoeg bij Mifune Watersports.

Stand Up Paddling is de nieuwste trend. Je beweegt jezelf voort op een longboard, met een speciaal ontworpen paddle. Naast ontspanning is het de ultieme workout! Een sport waarbij je alle spieren in je lichaam aanspreekt, terwijl je cruised langs de kust...

Je hebt stevige golven nodig, maar dan is het ook een fantastisch gevoel. De goede golf pakken en je evenwicht vinden, helemaal één met de zee!

Klik hier voor de prijzen

Terug

taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85