Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Pop-up Surfdorp de Lakens

Surfen, yoga, chillen en een heerlijke beachvibe. Beleef dit seizoen een compleet verzorgde surfvakantie op Camping de Lakens. Op nog geen 200 meter vanaf het strand van Bloemendaal vind je hier pop-up surfdorp de Lakens. Slaap in een volledig ingerichte glamping tent, maak onbeperkt gebruik van surfgear, geniet van live muziek en heerlijke maaltijden. Een verblijf in het pop-up surfdorp boek je bij één van de twee surforganisaties: Beachcamp de Lakens of Surfana Camp. Check-in bij het surfdorp op Camping de Lakens en surf away!

beackcamp                                 surfana logo

Beleef een actieve of ontspannen vakantie met zijn 2en of met het hele gezin. Verblijf een weekend, midweek of weekend in een volledig ingerichte tent via Beachcamp de Lakens of via Surfana Camp. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Denk aan Restaurant Gestrand, de grote speeltuin of de Wellnessbus, waar je terecht kunt voor een schoonheidsbehandeling. 

Neem deel aan surflessen, yoga sessies of een andere leuke workshop. Surfmaterialen zijn de hele dag gratis te leen en er is dagelijks kinderanimatie & opvang. Zo kunnen ouders geregeld weg voor een surfsessie of wellness bezoekje. Geniet van optredens van singer songwriters en een lekker drankje bij het kampvuur. Of plof neer in de outdoor bioscoop voor een leuke film. 

camping de lakens beachcamp surf strand familie
JE205909 (1).jpg

Bij zowel Beachcamp de Lakens en Surfana Camp zijn verschillende activiteiten, cursussen en workshops bij te boeken. Haal het maximale uit jouw vakantie en laat je verrassen door deze uitdagende activiteiten:

- Surfen
- Longboarden / skaten
- Yoga 
- Kinderoppas, kinderanimatie & activiteiten
- Live optredens van singer-songwriters & bandjes 
- Cinema night
- Catamaran zeilen (Surfana Surfcamp)
- Kitesurfen (Surfana Surfcamp)
- Verschillende clinics

200731_EnterTheWave_LindeDorenbos-8397 (1).jpg
camping de lakens beachcamp surf watersport enter de wave strand surfles
camping de lakens beachcamp surf strand familie stel