Dunespot Liguster

Dunespot Liguster

Deze Dunespot plaatsen liggen in het Liguster gebied. Het Liguster gebied ligt in het midden links van de camping. Dit gebied is groen en beschut.
De plaatsen zijn inclusief stroom. In dit gebied zijn de plaatsen geschikt voor caravan, tent of een klein campertje.


In het voorseizoen van donderdag 29 maart tot zaterdag 14 juli is in het Liguster een verlengd voorzomer arrangement te boeken om heerlijk te genieten tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en alle tussenliggende periodes.

In het hoogseizoen van zaterdag 14 juli tot zaterdag 18 augustus kunt u deze plaatsen boeken voor minimaal een week van zaterdag tot zaterdag. 

In het naseizoen van zondag 19 augustus tot zondag 28 oktober is het mogelijk hier een verlengd nazomer arrangement te boeken om tien weken te genieten van de nog opgewarmde zee en heerlijk uitwaaien in de duinen.

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom. Hier ziet u de plattegrond van de camping. Het Liguster gebied ligt links in het blauwe gedeelte. De Dunespot plaatsen worden met rode nummering aangegeven. 

Als u gereserveerd heeft, kunt u vanaf 14.00 uur inchecken voor de kampeerplaatsen. Om 11.00 uur is de uitchecktijd.

Boeken kan gezellig met uw gezin of als koppel. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Zie hier voor tarieven en voorwaarden (Recron)

Camping de Lakens is 10 minuten verwijdert van het strand. Bij restaurant Gestrand kunt u heerlijk lunchen en dineren en voor de kinderen is er een grote speeltuin met waterspeelvoorzieningen!Terug

Lakens_camping_overzicht

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85