De Slurf tentplaats excl. stroom

Per plaats past er max. één kleine twee-persoons tent met afmeting van 2m bij 2.30m. De plaatsen zijn geschikt voor max. 2 personen.

De auto kan niet op de plaats komen vanwege het zandgebied. U kunt er wel met de auto in de buurt komen om in- en uit te laden. Daarna kunt u de auto parkeren op de parkeerplaatsen op de camping. Deze bevinden zich bij de SPAR en het Restaurant Gestrand. Per reservering is één auto parkeren inclusief. Een extra auto kost €7,25 p.n. of €26,- per week. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 

Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!
Sinds dit seizoen staat er een electrische barbeque op het Schelpengat voor algemeen gebruik. Inclusief in uw verblijf!
 
Inchecken gaat vanaf 14:00 uur. Uitchecken is bij ons om 11:00 uur. Reserveren is mogelijk vanaf twee nachten.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat u in een dal staat. Wifi is daarom op deze plekken niet of beperkt aanwezig. U kunt gebruik maken van onze wifi rondom ons restaurant of receptie.

Voorkeur voor een plekje of wilt u naast elkaar staan? Deze mogelijkheid ziet u verder in het boekingsproces. De voorkeurskosten bedragen €15,- per plek om de voorkeur vast te leggen.

Tarieven en Annuleringsvoorwaarden FAQ Faciliteiten 
Plattegrond Activiteiten op de camping 

Terug

Lakens_tent_uitzicht_op_fiets

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.