Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Grand Prix 2021

Kamperen tijdens het weekend van de Grand Prix Zandvoort.

UPDATE: 13.01.2021

Beste Grand Prix liefhebbers,

De datum is officieel bekend: 3 - 5 september 2021.

Onze kampeerplaatsen en accommodaties zitten volgeboekt. Wij adviseren je te kijken bij Camping Bakkum of Camping Geversduin

Prijzen
Recron Voorwaarden

1 kampeerplaats of accommodatie per samenstelling. 

Overige voorwaarden:

  • Ook indien je langer wilt blijven of eerder wilt komen voor / na het weekend geef dit dan aan per mail, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Uiteraard is de beschikbaarheid onder voorbehoud.

  • De boeking waarop je akkoord geeft is niet direct verbonden met het evenement de Grand Prix in Zandvoort, maar heeft uitsluitend betrekking op het verblijf bij ons in de periode dat dit evenement is gepland. Op dit moment is nog niet bekend of het de organisatie van het evenement zal zijn toegestaan om toeschouwers toe te laten en zo ja, hoeveel. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor het feit dat mogelijk geen of minder toeschouwers bij de Grand Prix Zandvoort zullen worden  toegelaten. Je verblijf bij ons kan in dat geval niet kosteloos worden geannuleerd. Annuleren verloopt volgens onze huidige RECRON-- voorwaarden. Deze hebben we bijgesloten bij het ondertekenen van de boeking.

  • We willen je erop attenderen dat wij je geen plaats kunnen garanderen in de periode van de Grand Prix. Ons aanbod is onder voorbehoud van beschikbaarheid en mogelijke wijzigingen en/of fouten.
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.