Kampeerbungalow

Kampeerbungalow

Een knusse en sfeervolle bungalow met houten wanden en een zeildak.
We hebben hem volledig ingericht voor een gezin van vier (2 volwassenen en 2 kinderen) met een stapelbed en slaapbank. 


Wonen en slapen

In de kampeerbungalow (24 m2) is één slaapkamer met een stapelbed. In de woonruimte staat een slaapbank die geschikt is voor twee volwassenen.               

Compleet ingericht

Op Camping de Lakens staan drie Kampeerbungalows. Allen voorzien van elektra, water en een houtkachel. U komt binnen in de woonruimte. Hier vindt u een zithoek met tv en een keukenhoek, compleet voorzien van koelkast, 2-pits gasstel, waterkoker, combimagnetron, pannen, servies en bestek.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op onze camping. Heeft u verder nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.'s.

U kunt op de aankomstdag vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie.

Dit is het laatste seizoen dat u kunt genieten van een bungalow. De kampeerbungalows gaan voor volgend seizoen uit de verhuur.


Terug

Lakens_Kampeerbungalow in het duin.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Wifi
Bij aankomst ontvangt u een tablet met wifi en een extra code voor uw eigen apparaat. Via de tablet kunt u inloggen in 'mijn de Lakens', waar u digitaal alle informatie vindt over de camping, de omgeving en de accommodatie.
De ochtendkrant kunt u elke ochtend downloaden en lezen via een app op de tablet. Het wifi netwerk is geschikt voor mailen/social media e.d. (dus niet voor streamen van filmpjes). Houd er rekening mee dat de behuizing van deze accommodatie het netwerk binnen kan beïnvloeden.

Inclusief:

Onze gastvrouw zal u welkom heten bij aankomst, u ontvangt van maandag t/m zaterdag een lokale ochtendkrant en u kunt gebruik maken van gratis Wifi. We hebben heerlijke saunafaciliteiten waar u helemaal tot rust kunt komen. Bij vertrek hoeft u alleen maar op te ruimen (en af te wassen), wij zorgen dan voor de de eindschoonmaak.

Wat moet u meenemen?

Neem alles mee waar u behoefte aan heeft, vergeet in ieder geval niet zelf uw handdoeken en beddengoed mee te nemen (dit is namelijk niet aanwezig).

Denkt u ook aan uw vakantiehumeur?!

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.