Backpackshack 3 personen

Backpackshack 3 personen

Bent u op doorreis of wilt u graag een paar dagen aan zee vertoeven?
Camping de Lakens heeft een zeecontainer omgetoverd tot hostel
waarbij u een kleine kamer voor drie personen kunt huren. 

In één zeecontainer zitten 2 aparte units die te huur zijn. Wanneer u een 3 persoons Backpackshack huurt, boekt u één zo'n unit.

De kamers zijn als volgt ingericht; 3 bedden (stapelbed en los bed), kachel, koelbox, stroom en beddengoed. U hoeft alleen overige kampeerartikelen en uw goede humeur mee te nemen.

Wilt u graag nieuwe mensen ontmoeten? Geen probleem, want de andere kamers worden verhuurd aan backpackers. Er is een gezamenlijk dakterras om de zon te zien ondergaan en u kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke barbeque, eten aan de picknicktafels en relaxen in de hangmatten. Heerlijk buiten leven en in de Backpackshack zit u knus en gezellig!

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op onze camping. Heeft u verder nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.

U kunt op de aankomstdag vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie.

Terug

Lakens_backpack_buitenplaats.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Gemeenschappelijke buitenplaats

Buiten kunt u heerlijk relaxen en ontspannen. U kunt gebruiken maken van een hangmat, een picknicktafel en een grote (gemeenschappelijke BBQ plaats. Boven op de zeecontainer vindt u een dakterras waar u, onder genot van een drankje,  kunt genieten van de ondergaande zon.

Sanitairvoorzieningen

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van onze badgebouwen. U vindt hier douches, toiletten en zelfs saunafaciliteiten!

Free Wifi

Vanaf dit seizoen maak je ook in de Backpackshacks gratis gebruik van Wifi. Nog makkelijker contact onderhouden met het thuisfront! Houd er wel rekening mee dat het bereik in de container iets minder kan zijn; buiten in de hangmat of op het dakterras zul je daar geen problemen mee hebben.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.