Backpackshack 3 personen

Backpackshack 3 personen

In één zeecontainer zitten 2 aparte units die te huur zijn. Wanneer u een 3 persoons Backpackshack huurt, boekt u één zo'n unit.

De kamers zijn als volgt ingericht; 3 bedden (stapelbed en een derde uitschuifbed), kachel, koelbox, stroom en beddengoed. Handdoeken dient u zelf mee te nemen. Deze accommodatie is per nacht te huur. Het buitenterrein is voorzien van een veranda, hangmatten, picknicktafels, schommels en een grote bbq op gas. 

Na een lekker dagje strand kunt u gebruik maken van onze sauna faciliteiten. Dit is inclusief uw verblijf. 

De auto kan niet bij de accommodatie staan. Deze kunt u parkeren op de parkeerplaats bij de SPAR/Restaurant. Per reservering zijn 2 auto's parkeren inclusief. Een extra auto kost €7,- p.n. of €25,- per week. 

Huisdieren kunt u helaas niet meenemen naar de camping. De camping ligt in een beschermd natuurgebied 'de Kennemerduinen'. 
Barbecueën met kolen is niet toegestaan wegens brandgevaar, op gas en elektriciteit kunt u wel genieten van de barbecue!

Inchecken gaat vanaf 15:00 uur. Uitchecken is bij ons om 11:00 uur. 

Voorkeur voor een plekje of wilt u naast elkaar staan? Deze mogelijkheid ziet u verder in het boekingsproces. De voorkeurskosten bedraagt €15,- per plek om de voorkeur vast te leggen.

TARIEVEN EN ANNULERINGSVOORWAARDEN FAQ FACILITEITEN PLATTEGROND ACTIVITEITEN OP DE CAMPING 

Terug

Lakens_backpack_buitenplaats.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Gemeenschappelijke buitenplaats

Buiten kunt u heerlijk relaxen en ontspannen. U kunt gebruiken maken van een hangmat, een picknicktafel en een grote (gemeenschappelijke BBQ plaats. Boven op de zeecontainer vindt u een dakterras waar u, onder genot van een drankje,  kunt genieten van de ondergaande zon.

Sanitairvoorzieningen

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van onze badgebouwen. U vindt hier douches, toiletten en zelfs saunafaciliteiten!

Free Wifi

Vanaf dit seizoen maak je ook in de Backpackshacks gratis gebruik van Wifi. Nog makkelijker contact onderhouden met het thuisfront! Houd er wel rekening mee dat het bereik in de container iets minder kan zijn; buiten in de hangmat of op het dakterras zul je daar geen problemen mee hebben.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.