Strandhuisje Laidbackshack

Strandhuisje Laidbackshack

Het luxe strandhuis is ingericht met 2 slaapkamers inclusief bedlinnen en beddengoed, badkamer met douche en toilet. Open living, keuken met o.a. magnetron, waterkoker en Nespresso machine met melkopschuimer.
Dankzij de grote glazen constructie is het een lichte ruimte met volop uitzicht. Genieten van de mooie omgeving met de opkomende zon die door uw ruit naar binnen schijnt.

U kunt ook heerlijk loungen en chillen op de veranda met hangmat en lounge-zonnebedden. Er zijn 4 Laidbackshacks op de camping en deze zijn uitsluitend bedoeld voor gezinnen met kinderen of stellen
(4 tot 5 personen). Het is helaas niet mogelijk met grotere gezelschappen (groepen e.d.) gebruik te maken van (één of meerdere) logeeraccommodaties.Deze zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen.

Ook zijn honden helaas niet toegestaan op onze camping.

Heeft u nu nog vragen? Laat het ons weten.

U kunt op de aankomstdag vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie.

Terug

Laidbackshack_camping_de_Lakens_strand_huisje.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Inclusief:

Naast al dit comfort bieden wij nog meer extra’s. Bij aankomst ontvangt u van onze gastvrouw een welkomstpakket. Voor vragen en aanvullende informatie staat zij voor u klaar. Tevens ontvangt u van maandag t/m zaterdag de lokale ochtendkrant.

Kleine kindjes mee?

Wilt u gebruik maken van het strandhuisje met een baby, informeer naar de mogelijkheden bij onze receptiemedewerkers.
Het is ook mogelijk om aan te geven dat u kosteloos gebruik wilt maken van een babystoel en/of een babybedje. Wees er wel op voorbereidt dat de ruimte hierdoor beperkter is. 

Wifi

Wij bieden een gratis netwerk aan waarmee u kunt whatsappen, websites bekijken en uw e-mail checken. Wilt u gezellig een filmpje kijken, of een krant of luisterboek downloaden of Youtube filmpjes streamen? Dan kunt u een Premium Netwerk-ticket kopen. Meer informatie vindt u hier. Houd er rekening mee dat de behuizing van deze accommodatie het netwerk binnen kan beïnvloeden.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.