Strandhuisje Laidbackshack

Strandhuisje Laidbackshack

4 strandhuisjes met aluminium buitenkant in de sfeer van de Airstream.
Met badkamer, keuken en twee slaapkamers (voor een gezin van maximaal vijf)
is hij volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Het luxe strandhuis is ingericht met 2 slaapkamers inclusief bedlinnen en beddengoed, badkamer met douche en toilet. Open living, keuken met o.a. magnetron, waterkoker en Nespresso machine met melkopschuimer.
Dankzij de grote glazen constructie is het een lichte ruimte met volop uitzicht. Genieten van de mooie omgeving met de opkomende zon die door uw ruit naar binnen schijnt.

U kunt ook heerlijk loungen en chillen op de veranda met hangmat en lounge-zonnebedden. Er zijn 4 Laidbackshacks op de camping en deze zijn uitsluitend bedoeld voor gezinnen met kinderen of stellen
(4 tot 5 personen). Het is helaas niet mogelijk met grotere gezelschappen (groepen e.d.) gebruik te maken
van (één of meerdere) logeeraccommodaties. Ook zijn honden helaas niet toegestaan op onze camping.

Uw verblijf is inclusief een welkomstpakket. Onze gastvrouw zal u welkom heten bij aankomst. Voor vragen en aanvullende informatie kunt u bij haar terecht.

Heeft u nu nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.'s.

U kunt op de aankomstdag vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie.

Terug

Laidbackshack_camping_de_Lakens_strand_huisje.jpg

Selecteer een aankomstdag

  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Inclusief:
U ontvangt van maandag t/m zaterdag digitaal een lokale ochtendkrant. De bedden worden voor u opgemaakt met Fairtrade linnen. Handdoekenpakket is aanwezig en de eindschoonmaak is inbegrepen. De Laidbackshacks zijn te huur voor een midweek, weekend of hele week. In de vakantieperiodes alleen hele weken.

Kleine kindjes mee?

Wilt u gebruik maken van het strandhuisje met een baby, informeer naar de mogelijkheden bij onze receptiemedewerkers.
Het is ook mogelijk om aan te geven dat u kosteloos gebruik wilt maken van een babystoel en/of een babybedje. Wees er wel op voorbereidt dat de ruimte hierdoor beperkter is. 

Wifi
Bij aankomst ontvangt u een tablet met wifi en een extra code voor uw eigen apparaat. Via de tablet kunt u inloggen in 'mijn de Lakens', waar u digitaal alle informatie vindt over de camping, de omgeving en de accommodatie.
De ochtendkrant kunt u elke ochtend downloaden en lezen via een app op de tablet. Het wifi netwerk is geschikt voor mailen/social media e.d. (dus niet voor streamen van filmpjes). Houd er rekening mee dat de behuizing van deze accommodatie het netwerk binnen kan beïnvloeden.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze
Heeft u een vraag? We helpen u direct via de chat.