Restaurant Gestrand

Welkom bij Gestrand!

Binnen gezellig ingericht met zelfgemaakte tafels, banken en een knusse openhaard. Buiten vindt u naast het zonnige terras ook een vuurkuil, waar we met goed weer broodjes bakken en u de zon achter de duinen kunt zien verdwijnen. Laat u verwennen door ons enthousiaste team en kom genieten van lokale en stoere (streek)gerechten!

Horecatoppers

Restaurant Gestrand is op zoek naar horecatoppers. Wil je dit seizoen ook bij ons aan de slag? Bekijk dan hier alle vacatures.Welkomsttijden

Breng een bezoek aan restaurant Gestrand.

Klik hier voor de welkomsttijden

Reserveren mag altijd

Om een plekje te reserveren kunt u mailen naar gestrand@campingdelakens.nl. Voor de
beschikbaarheid op binnen 24 uur kunt u bellen naar 0613130605

Eet smakelijk!

het hart van de camping

Rondom het gebouw van Gestrand is een zonnig terras en heeft u prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin. Overdag wordt de nadruk gelegd op het plezier en vermaak van de kinderen. Ook zonder kinderen is dit de ontmoetingsplaats om nieuwe campingvrienden te maken. Hier vindt u ook de Recreatieruimte, Wellnessbus, Beachshop, Spar en wasserette.

Gave speeltuin

In het Eat & Play gedeelte hebben we een hele gave, nieuwe speeltuin erbij!
De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanaf restaurant Gestrand houdt u uw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

Stay & Go

In restaurant Gestrand bevindt zich ook ''Stay & Go''. Hier kunt u naast verse patat, snacks en softijs ook home made hamburgers en pizza's krijgen.

menukaart

Lunchen bij Gestrand

Van hertencarpaccio tot biologisch brood met gerookte en gestoomde makreel.

Lunchkaart

BBQ pakketten

Elk pakket is geschikt voor 2 personen en bestaat uit 4 soorten vlees. Alles vleessoorten zijn antibiotica vrij.
Prijs per persoon €12,00. U kunt uw BBQpakket een dag van te voren bestellen, uiterlijk om 21.00 uur bij onze Stay & Go counter of via 0613130605.

Menukaart restaurant

De menukaart van Gestrand bestaat uit de beste koffie uit Haarlem via Brandmeester tot streekproducten uit de duinen.

Menukaart

Borrelen..

Als het nog fris is gezellig bij de openhaard, als het mooi weer is dan kunt u de zon achter de duinen zien verdwijnen vanaf het zonnige terras.

Borrelkaart

Parkeren bij Gestrand

Als u restaurant Gestrand of Stay and Go wilt bezoeken en u komt met de auto, dan kunt u een parkeerkaart kopen. Een uur is gratis parkeren, een dagpas kost € 7,00 en een avondkaart vanaf 18.00 uur is € 3,50. Bij besteding vanaf € 75,00 krijgt u de kosten van de parkeerkaart terug.

Wifi Zone

In het centrumgebied bij Gestrand is een Free Wifi Zone.
Schakel eerst de wifi aan en verbindt het apparaat met het netwerk GUEST@gestrand. U kunt nadat u verbinding heeft gemaakt naar de webbrowser gaan om vervolgens op ''verder'' te klikken.
Daarna bent u verbonden met het netwerk voor maximaal een uur per dag.

Social Media

Klik hier voor onze Facebook pagina

taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85