Restaurant Gestrand

Welkom

Terwijl u de zon achter het duin ziet verdwijnen, kunt u heerlijk genieten van biologische en streekproducten. Of neem lekker plaats op de terras in de zon, de kinderen vermaken zich beneden in de speeltuin. We zien u graag op deze unieke plek. Bekijk de website van Gestrand: www.restaurantgestrand.nl

Welkomsttijden

Restaurant is gedurende de winter alle eerste zondagen van de maand open vanaf december.

Zondag 3 december organiseren zij de allereerste Winter Borrelpop en is het restaurant vanaf 10.00 geopend en gaat de keuken rond 20.00 dicht. 

Bedrijvigheid!

Elke winter is de camping een paar maandjes gesloten en ligt Restaurant Gestrand er prachtig en rustig bij in winterse sferen. Exclusief voor uw bedrijfsevent openen we gedurende deze wintermaanden graag onze deuren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor elk succesvol event.

Winterbruiloft

Stoer, knus, hip, romantisch… Restaurant Gestrand is het allemaal. De ideale mix voor een bruiloft! In de winter is de camping gesloten. Heerlijk rustig en Gestrand is dan helemaal en exclusief voor jullie geopend.

Reserveren mag altijd

Om een plekje te reserveren kunt u mailen naar gestrand@campingdelakens.nl
Voor de beschikbaarheid op binnen 24 uur kunt u bellen naar 0613130605

Eet smakelijk!

het hart van de camping

Rondom het gebouw van Gestrand is een zonnig terras en heeft u prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin. Overdag wordt de nadruk gelegd op het plezier en vermaak van de kinderen. Ook zonder kinderen is dit de ontmoetingsplaats om nieuwe campingvrienden te maken. Hier vindt u ook de Recreatieruimte, Wellnessbus, Beachshop, Spar en wasserette.

Gave speeltuin

In het Eat & Play gedeelte hebben we een hele gave, nieuwe speeltuin erbij! De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanaf restaurant Gestrand houdt u uw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

Menukaart restaurant

De menukaart van Gestrand bestaat uit de beste koffie uit Haarlem via Brandmeester tot streekproducten uit de duinen.

Menukaart

Lunchen bij Gestrand

Van hertencarpaccio tot biologisch brood met gerookte en gestoomde makreel.

Lunchkaart

Borrelen..

Als het nog fris is gezellig bij de openhaard, als het mooi weer is dan kunt u de zon achter de duinen zien verdwijnen vanaf het zonnige terras.

Borrelkaart

Parkeren bij Gestrand

Als u restaurant Gestrand of Stay and Go wilt bezoeken en u komt met de auto, dan kunt u een parkeerkaart kopen. Een uur is gratis parkeren, een dagpas kost € 7,00 en een avondkaart vanaf 18.00 uur is € 3,50. Bij besteding vanaf € 75,00 krijgt u de kosten van de parkeerkaart terug.

Wifi Zone

In het centrumgebied bij Gestrand is een Free Wifi Zone.
Schakel eerst de wifi aan en verbindt het apparaat met het netwerk GUEST@gestrand. U kunt nadat u verbinding heeft gemaakt naar de webbrowser gaan om vervolgens op ''verder'' te klikken.
Daarna bent u verbonden met het netwerk voor maximaal een uur per dag.

Social Media

Klik hier voor onze Facebook pagina

taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85