Restaurant Gestrand

Welkom bij Gestrand!

Binnen gezellig ingericht met zelfgemaakte tafels, banken en een knusse openhaard. Buiten vindt u naast het zonnige terras ook een vuurkuil, waar we met goed weer broodjes bakken en u de zon achter de duinen kunt zien verdwijnen. Laat u verwennen door ons enthousiaste team en kom genieten van lokale en stoere (streek)gerechten!

Horecatoppers

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok! Ben jij de topper die bij ons wilt werken? Stuur dan je sollicitatie en CV!

Restaurant Gestrand is op zoek naar horecatoppers. Wil je aankomend seizoen ook bij ons aan de slag? Bekijk dan hier alle vacatures.


Welkomsttijden

Restaurant Gestrand is in het voorseizoen weer dagelijks geopend.

Klik hier voor de welkomsttijden

Reserveren mag altijd

Om een plekje te reserveren kunt u mailen naar gestrand@campingdelakens.nl. Voor de
beschikbaarheid op binnen 24 uur kunt u bellen naar 0613130605

Eet smakelijk!

Borrelpop 27 mei

Met het Hemelvaartweekend is de eerste editie van Borrelpop op zaterdag 27 mei. U bent welkom van 16.00 - 20.00 uur en live muziek verzorgen wij. Komt u ook gezellig langs?

Bedrijvigheid!

Elke winter is de camping een paar maandjes gesloten en ligt Restaurant Gestrand er prachtig en rustig bij in winterse sferen. Exclusief voor uw bedrijfsevent openen we gedurende deze wintermaanden graag onze deuren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor elk succesvol event.

Surfana Festival

Surfana Festival strijkt dit jaar neer op Camping de Lakens van 22 - 26 juni. Dit keer wordt er al op donderdagavond afgetrapt en wel bij restaurant Gestrand!

het hart van de camping

Rondom het gebouw van Gestrand is een zonnig terras en heeft u prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin. Overdag wordt de nadruk gelegd op het plezier en vermaak van de kinderen. Ook zonder kinderen is dit de ontmoetingsplaats om nieuwe campingvrienden te maken. Hier vindt u ook de Recreatieruimte, Wellnessbus, Beachshop, Spar en wasserette.

Gave speeltuin

In het Eat & Play gedeelte hebben we een hele gave, nieuwe speeltuin erbij!
De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanaf restaurant Gestrand houdt u uw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

Stay & Go

In restaurant Gestrand bevindt zich ook ''Stay & Go''. Hier kunt u naast verse patat, snacks en softijs ook home made hamburgers en pizza's krijgen.

menukaart

Lunchen bij Gestrand

Van hertencarpaccio tot biologisch brood met gerookte en gestoomde makreel.

Lunchkaart

Menukaart restaurant

De menukaart van Gestrand bestaat uit de beste koffie uit Haarlem via Brandmeester tot streekproducten uit de duinen.

Menukaart

Borrelen..

Als het nog fris is gezellig bij de openhaard, als het mooi weer is dan kunt u de zon achter de duinen zien verdwijnen vanaf het zonnige terras.

Borrelkaart

Parkeren bij Gestrand

Als u restaurant Gestrand of Stay and Go wilt bezoeken en u komt met de auto, dan kunt u een parkeerkaart kopen. Een uur is gratis parkeren, een dagpas kost € 7,00 en een avondkaart vanaf 18.00 uur is € 3,50. Bij besteding vanaf € 75,00 krijgt u de kosten van de parkeerkaart terug.

Wifi Zone

In het centrumgebied bij Gestrand is een Free Wifi Zone.
Schakel eerst de wifi aan en verbindt het apparaat met het netwerk GUEST@gestrand. U kunt nadat u verbinding heeft gemaakt naar de webbrowser gaan om vervolgens op ''verder'' te klikken.
Daarna bent u verbonden met het netwerk voor maximaal een uur per dag.

Social Media

Klik hier voor onze Facebook pagina

taalkeuze

Kennemer Duincamping de Lakens

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)23-5411570
E-mail: info@campingdelakens.nl
IBAN: NL62 INGB 0000 5006 85